30 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Υπηρεσίες Χρηματοδότησης Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ & Αναπτυξιακού Νόμου

Λογιστικές και Φοροτεχνικές υπηρεσίες άριστου επιπέδου, που καλύπτουν κάθε μέγεθος και είδος επιχείρησης.
Με 30 χρόνια εμπειρίας και με μία δυναμική ομάδα από άρτια καταρτισμένους επιστήμονες στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης, έχουμε σαν στόχο να αναλύσουμε τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε ιδιώτη ή εταιρίας σχεδιάζοντας το κατάλληλο λογιστικό και φορολογικό πλάνο, σύμφωνα με τις ανάγκες, τους στόχους και τις προτεραιότητες των πελάτων μας.

Χρηματοοικονομική
Οργάνωση Επιχειρήσεων

H ATC ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παρέχει υπηρεσίες χρηματοοικονομικής διαχείρισης εταιριών και επιχειρήσεων, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία.
Σκοπός της υπηρεσίας είναι η καθοδήγηση των πελατών σε χρηματοοικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν, έτσι ώστε να επιτύχουν μεγιστοποίησης της αξίας των εταιριών τους.

• Ανάλυση και παρακολούθηση σε μηνιαία βάση των αποτελεσμάτων και των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας

• Ταμειακό Προγραμματισμό – Cash Flow
• Σχεδιασμό και καθοδήγηση σε θέματα τραπεζικού δανεισμού
• Σύνταξη Business Plan
• Χρηματοοικονομική Ανάλυση
• Εντοπισμό Αδυναμιών
• Αξιολόγηση και επιλογή των πηγών και των τρόπων χρηματοδότησης

Η ATC ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ διαθέτει ειδικό τμήμα για διαχείριση ανάπτυξης επιχειρήσεων, επιδοτήσεων και χρηματοδότησης.
Το τμήμα Funding της εταιρίας δημιουργήθηκε με σκοπό την εύρεση επιδοτήσεων, επιχορηγήσεων και χρηματοδοτικών εργαλείων μέσω:

Η στελέχωση του τμήματος αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς εξειδικευμένοι επαγγελματίες βρίσκονται στο πλευρό των πελατών μας.

30 χρόνια εμπειρία με 100% επιτυχία

Η εμπειρία μας καλύπτει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα εταιρειών: βιομηχανικών, παροχής υπηρεσιών, εμπορικών, εκπαίδευσης, τουριστικών, τεχνικών-μελετητικών, οικοδομικών, εταιρειών δημοσίων έργων, εισαγωγικών εταιρειών, καθώς και συνεργασίες με φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η ικανότητα και εμπειρία των στελεχών του γραφείου μας έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες μας, οι οποίοι απαιτούν την γρήγορη εξειδικευμένη και επαγγελματική οικονομική, λογιστική και φοροτεχνική υπηρεσία, την οποία προσφέρουμε με ακρίβεια και σαφήνεια.

Η ανταπόκρισή μας σε κάθε πρόβλημα είναι άμεση και η εξυπηρέτησή μας προσωπική. Στόχος μας η υπεύθυνη εύρεση λύσεων για όλο το φάσμα του πελατολογίου μας.

Όλες μας οι υπηρεσίες

Λογιστικές Υπηρεσίες

Τραπεζικές Χρηματοδοτήσεις – Επιχειρηματικά Δάνεια

Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Business Planning

Εσωτερικός Έλεγχος Εταιρειών

Εργατικά Θέματα

Ποιοι μας εμπιστεύονται

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Accessibility Toolbar

Accessibility